Mød vores medarbejdere

For mig er det fantastisk at være med til at skabe en moderne virksomhed

"Min vigtigste opgave er at sikre, at projekterne udføres i høj kvalitet, og at projektmedarbejderne trives. I øjeblikket har jeg ansvaret for udførelsen af projektet Frederiksbro, etape 2, i Hillerød, der består af 334 lejligheder og et erhvervshus. Herudover bistår jeg tilbudsmedarbejderne i forbindelse med nye tilbud. For mig er det fantastisk at være med til at skabe en moderne virksomhed."

 

- Nikolaj Bøhmer Jensen, projektdirektør

Jeg trives rigtig godt med Pihls helt specielle entreprenørånd

"Som projektchef er jeg med til at skabe rammerne, så vi kan spille hinanden gode, og alle trives. Lige nu arbejder jeg på Sjællands Universitetshospital i Køge, som skal udvides med en bygning, der skal rumme laboratorier for specialer og en udvidelse af nuklearmedicinsk afdeling. Jeg trives rigtig godt med den helt specielle entreprenørånd og i det fællesskab, vi har i Pihl."

 

- Elsebet Kruse Johansen, projektchef

Målet er at udvikle Pihl

”Som projektudviklings- og projekteringschef løser jeg opgaver inden for projektudvikling og tidlig involvering. Det vil sige procesledelse, koncept, innovation og akkvisition. Jeg skal blandt andet udvikle best practice for projekteringsledelse i Pihl. Målet er at udvikle Pihl til den samarbejdspartner, der kan varetage rådgivningen i alle projekter uanset projektstade.”

 

- Frank Rishøj, chef for projektering og projektudvikling

I Pihl bruger vi de nødvendige ressourcer på at nå vores mål

”Tit er støttefunktioner som kvalitetssikring nedprioriteret, men i Pihl bruger vi de nødvendige ressourcer på at nå vores mål – vores Fokus 5. Lige nu arbejder jeg på Nordø, som er fem bygninger fordelt på boliger, erhverv og hotel. Jeg bruger en del tid på strukturering og opsætning af kontrol- og tilsynsplaner, gennemlæsning af kvalitetsplaner, kontrol af underentreprenørernes egenkontrol samt afholdelse af audits med vores samarbejdspartnere.”

 

- Christina B. Mikkelsen, kvalitetskoordinator i Kvalitets- og arbejdsmiljøafdelingen

Min vigtigste opgave er at sikre, at bygherren er tilfreds

"Jeg er nu entrepriseleder på Hotel Scandic Spectrum, men før det var jeg ansat som studentermedhjælper på Teglholm Brygge, hvor jeg afhjalp mangler og gjorde delprojekter klar til bygherrens gennemgang. Min vigtigste opgave var at sikre, at bygherren var tilfreds. På den måde var jeg med til at værne om Pihls gode navn. Jeg har arbejdet på byggepladser igennem 28 år, og i Pihl har vi det bedste byggelederteam, jeg har nogensinde har mødt."

 

- Christian Søren Naalund, entrepriseleder