Karriere

Bliv en del af et kompetent team

Gør karriere i Pihl

Vi er en mangfoldig flok på mere end 100 dygtige kollegaer, der anerkender hinanden og værdsætter hinandens forskellighed – både kollegaer imellem og mellem medarbejder og leder. Her får du en spændende hverdag og gode udviklingsmuligheder.

At arbejde i Pihl

Som en del af Pihl & Søn bygger du en karriere i en af Danmarks førende entreprenørselskaber. Du vil opleve en arbejdsplads med spændende projekter, et godt fællesskab - både på projektholdet og på tværs af organisationen - og gode muligheder for udvikling af kompetencer.

Leder du efter nye muligheder?

En karriere i Pihl er en mulighed for at udvikle dig sammen med vores andre talentfulde kollegaer, skabe flotte og synlige resultater, der står mange år fremover og bidrage til en god og stærk kultur.

 

Hvis du er interesseret i nye udfordringer, hører vi gerne fra dig på ansogninger@pihl-as.dk. Du kan enten søge en af vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning.

Vores faggrupper

Vi beskæftiger over 100 mennesker inden for flere forskellige jobtyper. Mon ikke du passer ind hos os?

 

Produktionen:

  • Entrepriseleder
  • Projektleder
  • Projekteringsleder
  • Projekteringschef
  • Projektchef
  • Projektdirektør

 

Supportfunktioner til produktionen:

  • KS-koordinator
  • BIM-/ IKT-leder
  • Bæredygtighedskoordinator
  • Arbejdsmiljøkoordinator (B)

En god start på karrieren – bliv praktikant

Vi elsker unge talenter. Om du er i starten af dit studieforløb eller på kanten til arbejdsmarkedet , så har vi en række muligheder for dig. 

 

Som praktikant i Pihl kan du høste erfaring fra en af landets førende entreprenører, og du vil blive tilknyttet et dygtigt projektteam på en af vores spændende projekter på Sjælland.

 

Dine opgaver vil spænde vidt, og du vil blive involveret i flere faser i byggeprocessen. Vil du være en del af holdet?

Besøg vores praktikantunivers her
Bliv en del af fremtidens byggeri

Bliv en del af fremtidens byggeri

Her kan din karriere gå alle veje

Der er sjældent kun en vej fra A til B – og det er ikke altid, at den lige vej, er den rigtige for dig. Sådan er det også med karriere.

 

Derfor bygger vi videre på din karriere fleksibelt og sammen med dig – med blik på dine kompetencer og Pihls behov.

 

Vi har ikke en traditionel karrierestige, men et stillads, hvor du kan bevæge dig alle veje.

 

Du har mulighed for at udvikle dig opad - finde en hylde et sted i organisationen, der passer. Du kan finde en hylde til siden, hvis du ønsker at prøve kræfter med helt nye opgaver – fx fra byggeplads til hovedkontor. Og du har mulighed for at træde en hylde ned, hvis du har behov for det – i kortere eller længere tid.

Måden vi arbejder på

Når du bliver en del af Pihl, bliver du en del af holdet. Vi skaber succeserne sammen! Vi har arbejder hele tiden på at have en god kultur med fokus på, hvordan vi ønsker at være som arbejdsplads, organisation og samarbejdspartner.

Læs vores 5 pejlemærker her

Fokus på arbejdsglæde, trivsel og udvikling

Høj loyalitet og arbejdsglæde

Hvert år foretager vi en trivselsmåling, som tager temperaturen i Pihl & Søn og benchmarker os i forhold til resten af branchen i Danmark. Her oplever vi en flot svarprocent og høj score på loyalitet og arbejdsglæde blandt alle medarbejdere, hvilket vi er utroligt stolte over. Men det stiller også krav til at fastholde loyalitet og arbejdsglæde, og det har vi derfor stort fokus på hver dag.

Udvikling og læring

Vi stiller krav til høj kvalitet gennem stærke kompetencer, karriere og faglig udvikling. Derfor har vi stort fokus på, at vi alle er bedste muligt klædt på fagligt.

 

Vi tror på potentialet i hinanden og på, at vi kan udvikle os. Derfor bakker vi op om hinandens udvikling gennem både interne og eksterne udviklingsforløb.

Et godt sammenhold

I Pihl står vi sammen og bakker hinanden op. Vi tror på, at vi løser udfordringer bedst ved at inddrage hinandens kompetencer.

 

Vi styrker sammenholdet gennem sociale arrangementer. Gode relationer letter kommunikationen og understøtter videndeling, sparring og opbakning i hverdagen. Derfor prioriterer vi sociale arrangementer højt.

Mød vores medarbejdere

I Pihl er det medarbejderne, der bærer forretningen. Vi har et stærkt fundament, vi bygger videre på og løfter i flok for at sikre de bedste løsninger.