Karriere

Bliv en del af et kompetent team

Gør karriere i Pihl

Det kræver en stærk organisation med et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, når man skal tiltrække branchens dygtigste medarbejdere. I Pihl anerkender vi hinanden og værdsætter hinandens forskellighed – både kollegaer imellem og mellem medarbejder og leder.

Oplev glæden ved at skabe

Hvis du har det rigtige DNA bestående af passion til faget og byggeriet, lysten og evnerne til at samarbejde og talentet til at se nye muligheder, så kan en karriere i Pihl være noget for dig. Vi søger løbende nye kollegaer, så tøv ikke med at sende os din ansøgning til ansogninger@pihl-as.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Spændende og lærerigt praktikophold

Som praktikant i Pihl bliver du en central spiller i projekteringen eller udførelsen af en stor totalentreprise. Du får rig mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis og dermed styrke din fremtidige karriereudvikling. Du vil bl.a. få mulighed for at prøve kræfter med kvalitetssikring af det udførte arbejde på pladsen, granskning af projektmateriale, aktiv deltagelse i at drive en sikker byggeplads, deltagelse i opfølgning på en eller flere underentreprenører og meget mere.

Hvis du ønsker at vide mere om praktikopholdet, kan du kontakte Nikolaj Bøhmer Jensen på nbj@pihl-as.dk

Ledige stillinger

I Pihl & Søn stiller vi med det stærkeste hold. Derfor søger vi løbende nye talenter og dygtige medarbejdere. Vil du med på holdet, kan du enten søge en af vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning.

Praktikanter 2023

I Pihl & Søn A/S tilbyder vi dig, som er i gang med at læse til bygningskonstruktør eller -ingeniør, et spændende og lærerigt praktikophold, hvor du som praktikant bliver en central spiller i udførelsen af en af
vores store totalentrepriser.

Se praktikopslaget her

Maskinmesterstuderende - bachelorprojekt

Pihl & Søn A/S søger en maskinmesterstuderende, som vil skrive bachelorprojekt hos os.

Se mere om bachelorprojektet her

Bliv en del af fremtidens byggeri

Udfordringer at vokse på

En levende virksomhed er en lærende virksomhed. Vi tror på livslang læring, hvor efter- og videreuddannelse har sin naturlige plads. Men først og fremmest tror vi på, at vi udvikler os gennem de udfordringer, vi får. Derfor giver vi dig udfordringer at vokse på.

Mød vores medarbejdere

I Pihl er det medarbejderne, der bærer forretningen. Vi har et stærkt fundament, vi bygger videre på og løfter i flok for at sikre de bedste løsninger.