Glæden ved at skabe

en fælles fremtid

Om os

Som kompetent total-, hoved- eller styringsentreprenør gennemfører og optimerer vi projekter inden for nybyggeri og renovering. Vores viden bygger på et stærkt fundament med en proaktiv tilgang, hvor projektet er i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi skaber fremtidens byggeri

Vi har evnerne til at skabe de rette forudsætninger for optimering af projekter, der leder til de bedste resultater. Vi har erfaringen til at styre byggeprojekter sikkert i mål gennem omhyggelig planlægning og tæt projektledelse.

Læs om vores kompetencer

Bygger på mange års erfaring

Hver dag bygger vi videre på 130 års enestående historie. Som danskejet entreprenør har vi adgang til og mulighed for en kreativ, nyskabende proces, og vores kompetencer og erfaringer er funderet på talrige projekter. Blandt andet flere af Danmarks mest udfordrende ikonbyggerier som Operaen, Skuespilhuset, FN Byen og NordØ og Danmarks Rockmuseum 'Ragnarock'.

Se vores projekter

Vi lever op til vores aftaler

Byggeprocesser handler helt grundlæggende om ledelse. Om at planlægge omhyggeligt og kommunikere klart, så alle involverede kan levere deres bedste. Og om at løse de udfordringer, vi støder på undervejs. Derfor kan vi altid levere byggerierne til aftalt tid, kvalitet og pris.

Medarbejderne er vores største aktiv

Det er vores medarbejdere, der skaber resultaterne. Derfor sørger vi for at sætte det rigtige hold og sikre et godt og sikkert fysisk arbejdsmiljø – og et sundt psykisk arbejdsmiljø. Vores medarbejdere er forudsætningen for, at vi kan nå vores mål og levere det, vi skal.

Gør karriere i Pihl

Fokus på at fremme en bæredygtig udvikling

Hver dag arbejder vi for at fremme en bæredygtig udvikling. Derfor er det altid et naturligt omdrejningspunkt i vores projekter. Det kommer både vores kunder, samfundet og de kommende generationer til gode.

Læs mere om samfundsansvar

En ansvarlig virksomhed

Med ambitionen om at være blandt Danmarks førende byggeentreprenører følger helt naturligt et socialt og samfundsmæssigt ansvar, som vi altid bestræber os på at leve op til.

 

Læs vores:

Vi leverer kvalitet til tiden

Med et internt kvalitetssikringssystem, der tilpasses til det enkelte projekt, sikrer vi høj kvalitet i alle vores projekter. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi løser opgaven i høj kvalitet - og til rette tid.

Årsrapport

Pihl Koncernen har offentliggjort årsregnskab for 2022/23, og på trods af et fortsat volatilt marked og store prisstigninger er det et tilfredsstillende resultat, som Pihl & Søn leverer i år.

Læs vores årsberetning

Glæden ved at skabe liv