Mød vores entrepriseleder og tidligere praktikant

Fie Petersen

EN STEJL OG SPÆNDENDE LÆRINGSKURVE, DER GAV APPETIT PÅ MERE

På vores store kontorbyggeri, Marmormolen, i Nordhavn er Fie Petersen en fast del af projektteamet. Fie er vores entrepriseleder, og så er hun tidligere praktikant her i Pihl.

 

Med sin uddannelse som bygningsingeniør fra DTU fortæller hun her, hvad hun fik ud af sit praktikforløb hos os:  

 

”Under mit praktikforløb i Pihl & Søn var jeg tilknyttet projektteamet på Frederiksbro i Hillerød.  Her arbejdede jeg med teknikfagene, og jeg fik fra start et stort ansvar i teamet og på projektet, idet jeg skulle stå for sprinklerentreprisens udførelse. Herudover arbejdede jeg med tilsyn, kvalitetssikring, planlægning og koordinering mellem UE’ere, hvilket gav mig et stort indblik i hverdagen som entreprenør. Mit praktikforløb var en stejl og spændende læringskurve, der kun gav mig endnu mere lyst til at arbejde i entreprenørbranchen.

Jeg kan godt lide at arbejde her i Pihl. Fællesskabet på byggepladsen og i Pihl & Søn er noget helt specielt. Jeg har lige siden min første dag i praktik følt mig velkommen og anerkendt for det arbejde, jeg udfører. Så skal jeg give et godt råd til de studerende, der skal i praktik, så er det: Kom ud på byggepladsen og giv den gas. Du får et stort ansvar, og du er ikke alene om at løse opgaverne - der er altid nogen at hive fat i, som har mere erfaring i eller den nødvendige viden om det, du står med. Her i Pihl har vi en divers gruppe af kollegaer – i alle aldre, køn og fagligheder, så her er god mulighed for at sparre og lære.”