Mød vores byggekoordinator og tidligere praktikant

Tatjana Thelin Rasmussen

EN ARBEJDSPLADS I PIHL ER EN ARBEJDSPLADS FOR ALLE

"Jeg havde hørt, at Pihl & Søn A/S skulle være en af de førende totalentreprenører i byggebranchen. Derfor synes jeg, det var oplagt at søge praktikplads hos Pihl, da jeg netop ønskede erfaring indenfor totalentreprise. Jeg så et opslag om, at Pihl søgte en praktikant og kunne med det samme se, at beskrivelsen af et praktikophold i Pihl ville matche mine læringsmål og interesser.

 

Der er to aspekter, som for mig bidrager til, at Pihl er en interessant arbejdsplads: Vidensdeling og sammenhold. Jeg synes, at mine kolleger i Pihl er gode til at dele deres mange års erfaring fra byggebranchen. Det er især vigtigt, når man som ung studerende ligesom jeg selv er helt grøn og aldrig før min praktik havde været på en byggeplads.

 

Jeg er alle dage blevet opmuntret til at søge ny viden og prøve ting af. Mine kolleger vejleder mig i mine arbejdsopgaver, men har samtidig kunne give mig de skub, jeg har haft brug for, for at udvikle mig.

 

Udover det, bliver der afholdt mange sociale arrangementer i Pihl. Det skaber sammenhold i firmaet og de individuelle teams og bidrager til, at jeg ikke kun ser frem til at lære noget nyt hver dag men også glæder mig til at møde ind hver morgen. Som en kollega sagde i starten af min praktikperiode: ”Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor skal man gerne grine mindst én gang i løbet af en arbejdsdag.” Det er heldigvis ikke så svært, når man har så dejlige kolleger.

 

 

Jeg kan godt lide følelsen af konstant at udvikle mig og tilegne mig mere viden. Når jeg som nyuddannet kan bruge mine kompetencer og min viden fra skolebænken i praksis på byggepladsen og samtidig får en masse erfaringer ved at have hands on på byggeriet. Det er fedt at være en del af et team og ikke mindst at kunne sparre med både kolleger såvel som håndværkerne. Det gør mig stolt at se, hvad vi i fællesskab kan udrette.

 

Entreprenørbranchen er spændende og i konstant udvikling. Ved at arbejde i Pihl & Søn får man et stort ansvar og muligheden for at udfordre sine egne grænser. Man udvikler sig konstant, og der er rig mulighed for efteruddannelse indenfor flere specialområder. Det er derfor en spændende virksomhed at være i – også som kvinde."

 

- Tatjana Thelin Rasmussen, byggekoordinator i Pihl & Søn og tidligere praktikant.