Mød vores praktikantansvarlig

Nikolaj Bøhmer Jensen

VORES PRAKTIKANTER ER ET FRISK PUST I EN TRAVL HVERDAG

Vi har i Pihl & Søn netop budt velkommen til et nyt hold af praktikanter, som hen over de næste måneder skal være en del af vores forskellige projekthold.I Pihl & Søn og resten af koncernen har vi stor glæde af praktikanter. Vi mener, at vi har både pligt til og ansvar for at deltage i at uddanne morgendagens ingeniører og konstruktører, så de bliver klædt på til i fremtiden at varetage de mangeartede udfordringer og opgaver indenfor byggesektoren. For både deres og vores skyld.


Vi har spurgt vores kollega og praktikantansvarlig, Nikolaj Bøhmer Jensen, som er projektdirektør på Marmormolen, hvad det betyder for projektet, ham og resten af projektholdet at have praktikanter - og hans begejstring for praktikanter er ikke til at tage fejl af:

 ”De studerende bringer nye måder at tænke på og nye teknologier ind i vores projekter, som vi i fællesskab kan drage nytte af og den vej igennem optimere byggeriet til gavn og glæde for alle parter – kvalitetsmæssigt, økonomisk og bæredygtigt.Herudover ser vi de studerende som et friskt pust på vores projekter, som kan være med til at skubbe til ”vi plejer at gøre” holdningen. Desuden kommer de studerende med en energi, lærevillighed og godt humør, som smitter af på hele projektholdet.”