Vi byder ny adm. direktør velkommen i BNS

Vores søsterselskab, BNS A/S, får ny mand i chefstolen, når Martin Palmquist tiltræder som adm. direktør den 1. juli. Vi glæder os til at byde ham velkommen i familien – dét er glæden ved at skabe!

Pihl-koncernen, der købte BNS A/S sidste år, henter ny topchef til entreprenørvirksomheden. Valget er faldet på Martin Palmquist, der har en fortid som direktør i både NCC og MT Højgaard.

Sidste år fik den velkendte entreprenørvirksomhed BNS A/S nye ejere, da Pihl-koncernen købte dele af virksomheden for at drive den videre som endnu en driftsenhed i koncernen. Nu får virksomheden en ny mand i chefstolen, når Martin Palmquist tiltræder som administrerende direktør den 1. juli.

 

”En stor del af at skabe en succesfuld virksomhed bunder i at sammensætte det rette team og ikke mindst finde den rette mand til at stå i spidsen. Og derfor er vi glade for at kunne tiltrække en stærk profil som Martin Palmquist,” siger Hans Anker Nielsen, der selv træder tilbage som administrerende direktør i BNS og helliger sig sin nye stilling som administrerende koncerndirektør i Pihl Holdings A/S. 

 

Hans Anker Nielsen træder samtidig ind som bestyrelsesformand i BNS A/S. Han overlader trygt direktørstolen til Martin Palmquist, der ifølge Hans Anker Nielsen, har de helt rette egenskaber til at videreudvikle strukturen og styrke virksomhedens position på markedet.' 

Han har evnerne og kompetencerne til at udvikle BNS til én af branchens absolutte sværvægtere indenfor byggeri og renovering med afsæt i et bæredygtigt mindset. Udover at have de rette evner har Martin også samme værdisæt som os og er kendt for sin ordentlighed, ordholdenhed og et højt ambitionsniveau Administrerende direktør i Pihl Holdings A/S Hans Anker Nielsen

Struktur før vækst

Koncerndirektøren forventer ikke, at BNS skal ud og vokse markant i 2021. Han vurderer, at det er langt mere værdifuldt for den videre rejse at fokusere kræfterne på at skabe en endnu stærkere struktur og organisation, som efterfølgende vil være klar til at vinde markedsandele indenfor byggeri og renovering.

 

”Martin Palmquist bliver en del af koncernledelsen i Pihl Holding A/S. Her vil han sammen med resten af ledelsen have fokus på forretningsudvikling, samarbejde og synergier mellem selskaberne i koncernen”, siger Hans Anker Nielsen.

Ved samme lejlighed fratræder direktør Mikkel Baastrup, som var en del af genrejsningen af BNS A/S, da Pihlkoncernen overtog ejerskabet i februar 2020.

 

Koncernledelsen består i dag af koncerndirektør Hans Anker Nielsen, adm. direktør Halldór P. Ragnarsson i Pihl & Søn og adm. direktør Per Semmling fra LM Byg. Martin Palmquist kommer med 25 års erfaring fra NCC og tre år i MT Højgaard, hvor han var direktør med ansvar for alle byggeaktiviteter i Østdanmark. Han var blandt andet med til at opbygge NCC´s byggeafdeling fra bunden gennem mange år og var medvirkende til at gøre NCC Byggeri Øst til den bedst indtjenende entreprenør enhed i NCC Danmark.

BNS A/S

BNS A/S er en entreprenørvirksomhed, som udfører nybyggeri og renovering i alle entrepriseformer for private og offentlige bygherrer. Med en god bæredygtig profil tager firmaet et seriøst ansvar gennem hele byggeprocessen.

 

Pihl-koncernen købte i februar 2020 en del af aktiviteterne i B. Nygaard Sørensen A/S og driver entreprenørvirksomheden under navnet BNS A/S. B. Nygaard Sørensen A/S startede som en familiedrevet virksomhed tilbage i 1986, hvor man specialiserede sig inden for offentlige og private byggerier.

Pihl Holdings A/S

Pihl-koncernens moderselskab ejer de tre datterselskaber Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og BNS A/S, som alle har hvert sit kompetenceområde. Koncernen håndterer såvel store som små entrepriser af enhver art inden for nybyggeri og renovering. Koncernen opererer indenfor blandt andet betonarbejde og råhusarbejder med egenproduktion, mens andre opgaver udføres som styringsopgaver med underentreprenører. Pihl-koncernen lægger stor vægt på kundetilfredshed og bæredygtighed. Koncernen omsatte for 1,1 mia. kr. i seneste regnskabsår og forventer en omsætning i niveauet 1,7 mia. i indeværende år.

 

Læs nyheden i pressen:

 

Licitationen

 

Leder I dag.dk

 

Building Supply

 

Dagens Byggeri