Pihl Koncernen

Glæden ved at skabe

I Pihl Koncernen er vi drevet af glæden ved at skabe fremtidens byggeri og glæden ved at skabe nye løsninger og muligheder for mennesker, virksomheder, miljø og klima.

Kort om koncernen

Pihl koncernen består af moderkoncernselskabet Pihl Holdings A/S og de tre datterselskaber; LM Byg A/S, Pihl & Søn A/S og BNS A/S, som har hvert sit kompetenceområde. Koncernen er etableret til at kunne håndtere såvel store som små entrepriser af enhver art inden for nybyggeri og renovering. Pihl & Søn A/S’ spidskompetencer ligger inden for styringsentrepriser, mens LM Byg A/S med sin store egenproduktion tager sig af råhusbyggeri og BNS A/S af styringsentrepriser inden for nybyggeri og renovering. I Pihl Holdings A/S er der samlet en række supportfunktioner, herunder økonomi, it & digitalisering, kommunikation og bæredygtighed samt en koncernledelse som understøtter datterselskaberne.

Konsortiesamarbejder

Koncernen indgår i konsortiesamarbejder på tværs af koncernens selskaber og sammen med vores partner og medejer M.J. Eriksson A/S. Således spænder Pihl Koncernens kompetencefelt bredt og sætter os i stand til at løse alt fra store ikonbyggerier til mindre renoveringsopgaver. Vi sætter altid det bedste hold til opgaven, og sikrer bygherrer og arkitekter kvalitet - til aftalt pris - til tiden.

Vores driftsselskaber

Pihl & Søn A/S

Pihl er en kompetent total-, hoved- eller styringsentreprenør, der gennemfører enkle som komplekse projekter inden for nybyggeri.
Pihls store styrke er den overordnede styring hele vejen fra tilbudsfasen til aflevering inklusiv 1- og 5-års gennemgang.

Læs om vores kompetencer

LM Byg A/S

LM Byg er et entreprenørselskab med speciale inden for beton- og råhusentrepriser samt hoved- og totalentrepriser. I LM Byg kan med deres store egenproduktionsenhed udføre alle former for opgaver inden for råhusbyggeri, herunder pladsstøbte betonkonstruktioner, montage af betonelementer, træ-konstruktioner og stålkonstruktioner. Det gør dem til en smidig og fleksibel samarbejdspartner, der er i stand til at mobilisere og starte nye opgaver op inden for ganske kort tid.

Blandt de førende inden for råhusbyggeri
LM Byg blev stiftet i 1987, og har gennem de seneste 35 år opbygget et solidt renommé i den danske entreprenørbranche. De er i dag en af de førende virksomheder inden for råhusbyggeri.

Deres specialisering inden for råhusbyggeri bygger på mange års erfaring og en stor egenproduktion. De videreuddanner løbende deres 150-200 dygtige medarbejdere og underleverandører, der bl.a. tæller ingeniører, konstruktører, struktører og specialiserede betonarbejdere, så de altid er parate til at løse alle former for råhusbyggeri inden for alle segmenter.

Besøg LM Byg A/S

Årsberetning

Pihl Koncernen har netop offentliggjort et rekordregnskab for 2020/21, og heraf fremgår det, at vi i Pihl har fortsat den positive udvikling og har afleveret et flot resultat for indeværende regnskabsår.

Pihl Koncernens AArsberetning