Møllebakken 2 / Helsinge

Møllebakken 2

21 lækre nye ejerboliger i Helsinge

Møllebakken 2 / Helsinge

Møllebakken 2

21 lækre nye ejerboliger i Helsinge

Ny bydel i Helsinge

Den nye bebyggelse ligger i en ny bæredygtig bydel i Helsinge og både i bebyggelsen og i landskabet er der valgt bæredygtige materialer og løsninger, som skal sikre lang levetid og minimalt vedligehold.

Små og store boliger

Opgaven omfattede opførelse af 21 nye ejerboliger udført som 3 rækkehuse i 1½ etage og 18 boliger i etagebyggeri i hhv. 3 og 4 etager. Alle boliger har enten terrasse eller altan vendt mod syd eller vest. De øverste boliger har ud over altan tillige en tagterrasse.

Boligerne er i varierede størrelser med et boligareal fra 56-140 m².

 

Et godt og sundt indeklima er sikret ved et energieffektivt ventilationsanlæg med varmegenvinding, som ventilerer alle rum i boligen.

 

Vinduer i træ-alu er udført med lyst aluminium, der i farve går i samspil med tagrender og nedløb i zink og altaner og altanværk i galvaniseret stål. Altaner og tagterrasser har hårdttræsgulve. Tage er udført i langtidsholdbart tagpap.

Grønne områder tænkt ind i bebyggelsen

Entreprisen indeholdt anlæggelse af attraktive grønne fællesarealer med stisystem, der gør det nemt at bevæge sig rundt på fællesarealerne. I den vestlige del af bebyggelsen er placeret et fælles haverum med plads til ophold og leg i grønne omgivelser. Der er plantet store fyrretræer samt anlagt grønne områder med enggræs.

El-ladestandere for en grøn fremtid

Totalentreprisen indeholder cykelparkering samt parkeringspladser til biler, heriblandt 7 handicapparkeringspladser. Desuden anlægges der 4 el-ladestandere i bebyggelsen.

Mursten fra det lokale teglværk

Bebyggelsen har et levende og varieret facadeudtryk med blødstrøgne mursten i røde nuancer leveret fra det lokale teglværk. De anvendte mursten er i to farvenuancer; en mørk rød og en lidt lysere rød.

FAKTA

Totalentreprisen omfatter opførelsen af 21 ejerboliger.

BYGHERRE

M.S. Development ApS

TOTALENTREPRENØR

BNS (Fusioneret med Pihl & Søn A/S)

INGENIØR

Ingeniørfirmaet Henry Jensen

ARKITEKT

Arkitektfirmaet Kullegaard

AREAL

1.900 m2

UDFØRELSE

2020-2021