Pihl afleverer første del af Frederiksbro

Frederiksbro er Hillerøds nye bydel og et af de største og mest komplekse boligbyggerier i Danmark.

Hillerøds nye bydel skal bestå af 1.300 nye lejeboliger med udsigt over den nyanlagte Frederikbro Parken og tæt ved det fredede naturområde Bøllemosen. Pihlkonsortiet, bestående af M.J. Eriksson A/S, LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S, har totalentreprisen på 44.000 m2 boliger, erhverv og p-kælder, og de har netop afleveret første del af byggeriet, herunder et af flere 15-etagers boligpunkthuse.

Det eftertragtede boligbyggeri har krævet særlig ekspertise, da det opføres på en mosegrund med særlige funderingsforhold, herunder ramning af over 3.000 pæle.

Vi kan aflevere et flot resultat til den aftalte tid til en meget tilfreds bygherre. Adm. direktør i Pihl & Søn A/S Halldór P. Ragnarsson

”Pihlkonsortiet blev valgt grundet en konkurrencedygtig pris, og fordi konsortiet har store kompetencer indenfor byggegrubearbejder, råhusarbejder i højden og skarp styring af hele entreprisen, som i sidste ende betyder, at vi kan aflevere et flot resultat til den aftalte tid til en meget tilfreds bygherre,” siger Halldór P. Ragnarsson, administrerende direktør i Pihl & Søn A/S. 

 


Allerede et tilløbsstykke

De smukke omgivelser og det unikke byggeri gør de nye lejeboliger på Frederiksbro eftertragtede. 97% af de netop afleverede lejligheder er udlejet, og bygherre M. Goldschmidt Ejendomme A/S har allerede budt de mange nye beboere velkommen i Hillerøds nye bydel.

Hos bygherre er der tilfredshed med færdiggørelsen af første del af projektet og ikke mindst med det professionelle og tillidsbaserede samarbejde med Pihlkonsortiet.

Pihlkonsortiet har gennem de sidste tre år bevist, at de har kompetencerne og det rette set-up. Ejer, stifter og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt

”Frederiksbro er et meget ambitiøst projekt, hvor boliger i højeste kvalitet skal danne eksklusive og trygge rammer om vores beboere. Pihlkonsortiet har gennem de sidste tre år bevist, at de har kompetencerne og det rette set-up til at løse opgaven, så vi er tilfredse med afleveringen og ser frem til at færdiggøre 2. etape på Frederiksbro i samarbejde med dem,” siger ejer, stifter og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt.

Frederiksbro er et af de største boligprojekter i Danmark og del af en markant byudvikling i Hillerød. Pihlkonsortiets del af projektet består af 44.000 m2 boliger, erhverv og p-kælder. Den næste aflevering af projektet forventes at ske i slutningen af august 2021.

Fakta om Pihlkonsortiet

Pihlkonsortiet, der består af Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S, er etableret til at kunne håndtere store totalentrepriser af enhver art inden for nybyggeri med stor fokus på flotte afleveringer. Virksomhederne har hvert sit speciale: M.J. Eriksson A/S står for jord og kloakarbejder, spuns, pæleramning og øvrige anlægsarbejder LM Byg A/S står for råhusarbejder Pihl & Søn A/S tager sig af overordnet planlægning, projekt- og projekteringsledelse samt styring af lukning, installationer og aptering

Virksomhederne har således hver sit speciale og i konsortiesammenhæng hver sit ansvarsområde og hæfter solidarisk over for bygherren, hvilket giver en økonomisk tryghed for alle parter.