Pihl afleverer 179 nye lejligheder på Teglholm Brygge

Der er både udsigt til vand, havnebrygge og en nyopført pavillon for de kommende beboere på Teglholm Brygge. De 179 nye lejelejligheder er indflytningsklar, efter at Pihl & Søn A/S i fællesskab med Pihlkonsortiet kunne aflevere byggeriet til en tilfreds bygherre den 26. marts.

Det var en tilfreds bygherre, der modtog nøglerne til sine 179 nye lejligheder, da Pihl i sidste måned afleverede Teglholm Brygge til TDC Pensionskasse.

 

"Det har naturligvis en særlig betydning at afslutte mange års arbejde i området ved at modtage det sidste byggeri fra Pihlkonsortiet, der har været en absolut professionel totalentreprenør at samarbejde med. Det er samtidig tilfredsstillende at se det færdige byggeri, der lever op til alle vores forventninger, pryder i bybilledet, og som allerede er efterspurgt på markedet," siger CEO i TDC Pensionskasse, Leif Stidsen.

 

Pihlkonsortiet, bestående af Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S, har opført boligejendommen, havnebrygge og en pavillon med café og beboerhus samt stor parkeringskælder i totalentreprise. Og med udsigt til vand og brygge er de første beboere allerede flyttet ind på Teglholm Brygge.

Læs nyheden i pressen:

 

Dagens Byggeri

 

Licitationen

 

Børsen