Pihl & Søn A/S har afleveret det nye Zleep Hotel i Lyngby

Seks etager, 78 spritnye hotelværelser og 34 longstay værelser står færdige.

Pihl & Søn A/S har afleveret sidste etape af det nye Zleep Hotel til den tilfredse bygherre Benjamin Capital ApS.

 

Vi har i Pihl haft et travlt forår, hvor vi blandt andet har vundet totalentreprisen på Sjællands Universitetshospital og en stor kontrakt på Redmolen i Københavns Nordhavn. Vi fejrer nu endnu en milepæl, idet det nye Zleep Hotel i Lyngby blev afleveret til bygherren Benjamin Capital ApS. Hotellet tager efter planen imod de første gæster til september.

I sidste ende er vores mål altid at levere vores projekter til en tilfreds bygherre – og det er vi lykkes med. Adm. direktør i Pihl & Søn A/S Halldór P. Ragnarsson

Vi vandt totalentreprisen i efteråret 2018 og flyttede ind på byggepladsen i december samme år. Vi kunne allerede i marts i år aflevere første del af totalentreprisen, der bestod af et Fitness World-træningscenter i to etager i kælder og stueplan. Begge etaper af byggeriet er dermed afleveret til tiden, og det eksemplificerer ifølge vores administrerende direktør Halldór P. Ragnarsson det gode samarbejde mellem Pihl og bygherre.


Et vellykket samarbejde

 

Det nye hotel på Lundtoftegårdvej i Lyngby er tegnet af Årstidernes Arkitekter og er i seks etager med 112 værelser i alt – 78 traditionelle hotelværelser og 34 af de såkaldte longstay hotellejligheder med eget køkken til længere ophold. Hos bygherren Benjamin Capital er der tilfredshed med både kvaliteten i det færdige byggeri og samarbejdet med Pihl & Søn A/S.

Vi har været glade for samarbejdet med Pihl og er tilfredse med slutproduktet. Benjamin Capital Johnny Laursen

 

De rette kompetencer er afgørende

 

Det gode forår viser, at Pihl har lagt den rette strategi, siger Carsten Mindegaard, der er hovedaktionær og stifter i Pihl & Søn A/S.

”Vi har lagt en klar strategi, og alle i Pihl arbejder mod de samme mål. Den rette sammensætning af medarbejdere og kompetencer betyder, at vi kontinuerligt kan aflevere veludførte projekter til tilfredse bygherrer,” siger Carsten Mindegaard, der efter det gode samarbejde ser frem til fremtidige projekter med Benjamin Capital.

 

 

Læs nyheden i pressen her:

 

Sjællandske Nyheder

 

Licitationen

 

Building Supply

 

Bygge Tidende

 

Dagens Byggeri